Hi! Hulp nodig bij het neerzetten van een krachtige merkidentiteit?

Dan ben je aan het juiste adres. Bij Carina Creatives kun je onder andere een website laten bouwen of onderhouden, een huisstijl laten ontwikkelen of social media uitingen laten maken.

Herkenbaarheid en een verzorgde uitstraling.

Een krachtige merkidentiteit is belangrijk om jouw doelgroep te trekken en naar buiten te brengen waar jij en jouw bedrijf voor staan. Herkenbaarheid is hierbij key en een verzorgde uitstraling weerspiegelt jouw professionaliteit.

Heb jij iemand nodig om jouw merkidentiteit (beter) op te zetten?

Grafisch ontwerp in alle soorten en maten.

Je kunt bij Carina Creatives terecht voor verschillende vormen van grafisch ontwerp, zoals een logo, nieuwe huisstijl, visitekaartjes, posters, social media uitingen en illustraties.

Responsive WordPress websites met een uniek design.

Je kunt een website laten ontwerpen en ontwikkelen bij Carina Creatives. Ook kun je het onderhoud van je website uit handen geven als je hier geen zin in, tijd voor of de vaardigheden voor hebt.

Kan ik je helpen?

Mijn naam is Esmeralda van Daalen en ik ben de persoon achter Carina Creatives. Ik heb Communication & Multimedia Design gestudeerd en ben nu enkele jaren actief binnen de vakgebieden web design en -development en grafisch ontwerp. 

Don’t Be A Stranger…

Just write down some details and our customer success heroes will get back to you in a jiffy!

Contact Info